Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Uudista saunasi ja kylpyhuoneesi remontin avulla | Turku

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuone- ja saunaremontti lisäävät asumisviihtyvyyttä ja nostavat huoneistosi arvoa

Remonttien avulla vältetään myös mahdolliset kosteusongelmat, joita vanhoissa kohteissa saattaa ajan myötä ilmetä. Varmista kylpyhuoneesi ja saunasi toimivuus ja tilaa remonttityöt meiltä! 

Kylpyhuoneremontti

Perusteellinen kylpyhuoneremontti tekee vanhastakin kylpyhuoneesta toimivan ja viihtyisän. Aloitamme kylpyhuoneremontin vanhan purkamisesta, minkä jälkeen teemme tarvittavat vedeneristys- ja pohjatyöt. Asennamme kostean tilan matot tai lattialaatat sekä seinälaatat. Huolehdimme viimeistellystä työnjäljestä aina kalusteasennuksia myöten. Luotettavat yhteistyökumppanimme hoitavat tarvittavien vesi- ja sähköliitäntöjen sekä lattialämmityksen asentamisen.

Ota yhteyttä ›

Saunaremontti

Sauna on erityisesti suomalaisille tärkeä rentoutumispaikka, joten saunan toimivuuteen ja viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Pintapiste tekee saunaremontit asiakkaitaan kuunnellen, jolloin tuloksena on varmasti käyttäjänsä tarpeisiin sopiva saunakokonaisuus. Saunaremonttiin sisältyvät kaikki työvaiheet purku- ja pohjatöistä sekä vedeneristyksestä panelointiin, laatoitukseen ja lauteisiin asti. Kauttamme onnistuu myös kiukaan ja valojen asentaminen.

Ota yhteyttä ›

Soita Lähetä viesti